14.3 C
Amposta

Inverteixen gairebé 100.00 euros en la depuradora de Batea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha tret a licitació les obres de millora de la depuradora de Batea (Terra Alta), en les quals es preveu instal·lar un decantador primari, substituir bombaments i conduccions, i millorar la gestió de fangs. El pressupost de licitació és de 96.000 euros, i les obres duraran 4 mesos, des de l’adjudicació i la signatura del contracte. La depuradora de Batea funciona des del 2003 i té una capacitat de 555 metres cúbics per dia, l’equivalent per a una població de 3.700 habitants, gairebé el doble del cens actual del municipi terraltí.

A la Terra Alta es licitarà la redacció del projecte per al sanejament de Bot (104.198 euros). Recentment, a la mateixa comarca, ja s’ha posat a licitació el contracte per executar les obres de la depuradora de Prat de Comte, amb un pressupost de licitació de 755.716 euros.

En relació amb la comarca de la Ribera d’Ebre, cal tenir en compte que s’ha posat a licitació la redacció del projecte per optimitzar el funcionament de la depuradora de Garcia, amb un import de licitació de 54.934 euros. Al Baix Ebre, d’altra banda, es licitarà la redacció del projecte per a millorar el funcionament de la depuradora de Vinallop (Tortosa), amb un pressupost de licitació de 50.220 euros.

A més de la inversió inicial prevista en aquestes licitacions (4,7 MEUR), el desenvolupament d’aquests projectes comportarà una inversió futura addicional propera als 3,7 milions d’euros (execució de les obres).

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -