14.3 C
Amposta

Naix la xarxa cooperativa kmCAT, l’Amazon català i de proximitat

L'objectiu és "fer més sòlida la nostra economia i més responsable el consum, amb consciència social i ànima sostenible"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ha nascut a Catalunya una nova xarxa cooperativa anomenada kmCAT. Comença el seu manifest dient: “No és una simple declaració d’intencions. És la nostra aportació per transformar la forma de produir i de consumir. En benefici de la nostra gent i de la nostra terra”. El seu objectiu és “fer més sòlida la nostra economia i més responsable el nostre consum, amb consciència social i ànima sostenible”.

És una botiga oberta, una cooperativa de productors i usuaris on es poden comprar i vendre productes i serveis de proximitat, compromesos amb la sostenibilitat i amb el país. A més, també compten amb un espai Business to Business (B2B) per connectar les empreses catalanes i generar noves oportunitats de negoci i col·laboració. La cooperativa, que recorda que “Amazon només pensa en Amazon”, garanteix una xarxa de distribució pròpia basada en entitats i punts de proximitat adherits, un sistema logístic propi, assessorament i servei a l’usuari.

Els seus pilars se centren en la proximitat, la transparència, la cooperació, el compromís lingüístic, la sostenibilitat i la replicabilitat. Així doncs, tal com apunten,”kmCAT cooperativa està feta pensant en què tots i cadascú de vosaltres en sigueu socis i sigui la vostra empresa”.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -