14.3 C
Amposta

Miquel Morales, alcalde de Miravet: “Ha sigut una campanya molt treballada. Estem preparats per servir al poble”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Miquel Morales Gutiérrez d’Avancem-Acord Municipal (ERC) és el nou alcalde de Miravet amb majoria absoluta. El seu partit va aconseguir el 51,1% dels vots i 4 regidors. L’altre grup que ha aconseguit representació, 3 regidors i el 46,45% dels vots, és Per Tu amb Maria del Carmen Lleixà al capdavant.

Morales va dir que “des del moment que vam decidir emprendre la candidatura m’he sentit molt recolzat per totes les persones que he anat trobant, i és per això que tenim el compromís de no decebre a ningú”. El seu equip té la voluntat d’obrir una nova etapa a Miravet aprofitant el Fons de Transició Nuclear i  la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, per intentar oferir més oportunitats de present i futur als seus habitants.

A continuació Morales fa una valoració dels comicis i com afronta el nou govern aquesta legislatura:

1. Quina valoració en feu dels resultats aconseguits aquest 28M?

Tot l’equip d’Avancem-Acord Municipal (ERC) estem molt contents d’haver pogut guanyar aquestes eleccions. Ha sigut una campanya molt treballada i ens ha servit a tots els que formem part del grup per començar a viure de primera mà de què va tot això. Estem preparats per servir al poble.

2. Què els hi diríeu a les persones que us han votat?

A les persones que ens han votat agrair la confiança que ens han donat. Espero que se sentin orgullosos dels representants que ells han escollit pels pròxims 4 anys i a les persones que no ens han votat els hi diria que procurarem fer-ho el millor possible i governar per a tothom per igual, sense favoritismes. Volem ser mereixedors de la confiança de tothom.

3. Quins són els projectes més importants que voleu dur a terme aquesta legislatura?

Tenim diversos projectes molt ferms, molt bonics en l’àmbit de poble. Haurem d’aterrar primer i veure els recursos que tenim per portar-los a terme. La zona esportiva, la reobeta del casal o la restauració de l’església vella són uns dels projectes més ambiciosos que tenim.

4. Quina relació voleu mantenir amb la resta de partits del consistori?

Volem mantenir una relació fluida i cordial amb tothom, no tan sols amb el partit de l’oposició, també amb les diferents associacions del poble i amb qualsevol persona o entitat que tingui la capacitat de sumar.

5. Què suposa per a vosaltres estar al capdavant del consistori aquests pròxims 4 anys?

Per un miravetà com jo, el fet que el meu poble m’hagi donat la confiança i la responsabilitat de ser l’alcalde és un orgull enorme. Tan jo com el meu equip treballarem per aconseguir que Miravet sigui un referent a les Terres de l’Ebre, que tothom senti l’orgull de ser miravetà.

6. Com voleu que sigui el vostre municipi d’aquí a 4 anys?

Vull que Miravet sigui, com he dit abans, un referent a nivell de Terres de l’Ebre i en l’àmbit de Catalunya. Miravet és molt més que la foto del castell, Miravet és llum, és fang, és paisatge, el nostre riu… tenim molta sort de viure on vivim

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -