14.3 C
Amposta

Mescla es consolida com a fira gastronòmica de referència, superant les 94.000 degustacions

L'any 2022 es van vendre 27.000 degustacions, l'any 2023 en van ser 67.000 i ara el 2024 han superat amb fermesa aquestes xifres

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest cap de setmana, Deltebre ha viscut tres dies intensos, celebrant una nova edició de la fira gastronòmica Mescla i DeltaFira, i commemorant 47 anys del municipi. L’any 2022 es van vendre 27.000 degustacions, l’any 2023 en van ser 67.000 i ara el 2024 han superat amb fermesa aquestes xifres, arribant a vendre 94.751 degustacions.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “estem davant d’un èxit absolut i rotund que mai ens podíem imaginar quan vam començar, l’any 2016, a idear i a impulsar aquesta fira”. Soler ha reafirmat que “DeltaFira i Mescla són orgull de poble, són aparador del bo i millor del nostre producte, cuina paisatge, i són també un clar exemple de la immensa transformació que està vivint Deltebre durant aquests darrers anys”.

Finalment, Soler ha agraït a totes les persones, empreses, comerços, col·laboradors i col·laboradores que han fet possible aquesta nova edició de Mescla. Una edició que ha comptat amb la participació de sis cuiners amb Estrella Michelin, més d’una vintena de demostracions de cuina, i més d’una quarantena d’activitats entre les quals, per exemple, des de l’Ajuntament destaquen els tastos de Mescla de Bord.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -