14.3 C
Amposta

Més Ràpita emet un comunicat després de la crisi viscuda al ple de l’ajuntament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat divendres 26 de març es va celebrar el ple ordinari de l’Ajuntament de la Ràpita. S’esperava un ple plàcid seguint l’ordre del dia de la convocatòria, però va ser un ple poc habitual on a l’espai final de precs i preguntes la regidora del grup Més Ràpita, Francina Molina, va anunciar que abandonava el grup i passava a ser membre no adscrita.

Molina va fer públiques les reticències que hi havia hagut dins de l’executiva del partit local i fent atacs directes cap al portaveu de Més Ràpita, Pedro Hernández, al qual va demanar just després de les eleccions municipals que fes un pas al costat. A conseqüència de la decisió de Francina Molina es van desvincular també de Més Ràpita els membres de l’executiva Àngel Rangel, David Reverter, Merchu Peréz i Juan José Rangel per les mateixes raons que Molina. Per tant, van quedar en peu Fede López i Pedro Hernández, els quals aquesta setmana han emès un comunicat.

En aquest asseguren que son habituals actualment les diferències i les crispacions dins de qualsevol partit polític i diu que durant “molts mesos” es va intentar establir un “bon diàleg i debat interns”, però que “finalment no va ser possible”. Més Ràpita accepta que Molina hagi abandonat el partit, ja que “quan es treballa amb un grup de persones s’ha de treballar a gust i amb ganes i quan això no succeeix és totalment acceptable que cadascú prengui les decisions que cregui oportunes”, afegint que “mai hi ha hagut amenaces i sí indicacions directes al fet que se la passaria (a Francina Molina) al grup de no adscrits”.

La junta executiva de Més Ràpita apunta que “aquest fet no es tipifica com a amenaça ni abús de poder” i afirma que “sempre s’ha instat a treballar d’acord amb un únic propòsit i una única finalitat: treballar per millorar la Ràpita en el seu conjunt mès ampli”. “El funcionament del partit ha estat des dels seus principis, en la seva creació l’any 2013, correcte i tot ha funcionat democràticament i amb normalitat”, detalla.

Finalment, el comunicat diu que Molina va “saltar-se els protocols i els estatuts del partit” anunciat que passava al grup no adscrit, ja que “son drets reconeguts al coordinador general i portaveu del partit”. A més a més, també deixa palès, que el mateix dia abans del ple el portaveu Pedro Hernández va entrar en un registre a l’ajuntament en el qual la regidora Francina Molina passava a no adscrita.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -