14.3 C
Amposta

Més de 7.000 persones de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona no rebran propaganda electoral

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En total a tot Espanya s’han donat de baixa per no rebre propaganda electoral el pròxim 10 de novembre més de 545.000 persones. Son un 1,48% de tots els ciutadans amb dret a vot, dit d’una altra manera, 1 de cada 68. A les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona ho han demanat unes 7.500 persones.

El tràmit per deixar de rebre la propaganda electoral que envien els diferents partits polítics es pot fer a través de l’Institut Nacional d’Estadística. S’ha d’entrar a la pàgina web i omplir el tràmit ‘Solicitud de exclusión/inclusión en las copias del censo electoral que se entregan a los representantes de las candidaturas para realizar envíos postales de propaganda electoral’.  Després de fer-ho sempre podem tornar a optar perquè ens tornin a enviar les cartes els partits polítics tornant a fer el tràmit i escollint la “inclusió” al cens.

El procés és ràpid i senzill, però per poder fer-ho cal comptar amb el certificat digital de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre o un accés a través del sistema Cl@ve. Les dues opcions son gratuïtes i fàcils d’obtenir, si és que encara no disposeu d’elles. A més, serveixen per a altres tràmits davant les administracions públiques, com pot ser demanar informació a través de la Llei de Transparència o fer la declaració de la renda en línia.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -