14.3 C
Amposta

L’únic escape room de les Terres de l’Ebre de la Castanyada tindrà lloc a Deltebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El pròxim 29 i 30 d’octubre, l’escola de ball Feel Dance de Deltebre ha organitzat l’únic escape room que es farà a les Terres de l’Ebre per la festivitat de la Castanyada d’aquest 2021. L’escola estarà ambientada en les pel·lícules de terror més conegudes i es dividirà en sis sales tematitzades on s’hauran de superar totes les proves per finalitzar l’activitat i poder gaudir de l’espectacle musical.

Per entrar es faran grups entre deu i quinze persones i les sessions duraran trenta minuts.
L’activitat estarà oberta a tot el públic i es faran tres sessions adaptades per als més petits (de 3 a 10 anys) de les 17 a les 18.30 h, i un cop acabats els passis per al públic infantil començaran els passis per als adults fins la 1.30 h del matí.

El director de Feel Dance Deltebre, Eric Bertomeu, ha expressat la necessitat d’organitzar activitats d’aquest tipus al territori, “la idea va sorgir durant un sopar d’amics/gues on comentaven que per aquest any no s’havia organitzat res relacionat en Halloween com un passatge del terror, un escape room o alguna cosa similar pel territori. Vinculant-ho amb l’escola de ball vam pensar fer un escape room i un terrorífic show, ja que és una molt bona idea per passar-ho bé amb els amics/gues i viure un Halloween divertit i diferent”.

L’aforament serà de 180 persones per dia i es pot reservar plaça al telèfon 643 24 31 21 o a les xarxes socials de l’escola Feel Dance Deltebre.

Redacció – Ll. F.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -