14.3 C
Amposta

El pla de reactivació del Baix Ebre planteja un paquet de propostes amb un pressupost de gairebé 600.000 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El pla de reactivació socioeconòmica del Baix Ebre s’ha creat per a fer front a les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, des del Consell Comarcal, s’han plantejat 16 actuacions i 56 mesures amb un pressupost de 599.500 euros. Xavier Faura, el president del Consell, ha explicat que una part d’aquests recursos ja estan garantits, en concret, 210.000 euros, i la resta se cercarà.

Amb l’objectiu de la recuperació econòmica i l’impuls de l’activitat empresarial, així com el foment de l’ocupació de qualitat, es duran a terme actuacions per enfortir i fer més resilient el teixit empresarial, potenciar el turisme sostenible i la professionalització i formació.

“Presentem un pla que combina accions destinades als problemes conjunturals i estructurals que la crisi ha accentuat. Unes accions que estan centrades a dinamitzar tres sectors que son estratègics: turístic, agroalimentari i manufacturer”, ha dit el president Xavier Faura.

Algunes de les accions son crear i dinamitzar taules sectorials, trobades d’empreses per fer treball en xarxa i xerrades temàtiques, donar suport a les Pimes per a detectar necessitats, potenciar projectes d’economia circular i simbiosi industrial, crear l’oficina tècnica de turisme sostenible i cicloturisme de les Terres de l’Ebre, capacitar les empreses per la digitalització, realitzar campanyes de promoció dels productes de quilòmetre zero i campanyes sobre l’impacte local i global en els àmbits social, ambiental i econòmic de la compra responsable i potenciar la marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, entre altres.

Podeu consultar totes les propostes aquí.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -