14.3 C
Amposta

Los Vivancos ofereix una altra funció al TAFP per l’èxit de convocatòria

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Si vols veure Los Vivancos el proper 9 de febrer i t’has quedat sense entrada, estas de sort! Perquè arran de l’èxit de convocatòria de la primera funció, el grup ha decidit realitzar una altra al mateix dia. Així que es faran dos obres, una a les 7 de la tarda i l’altra a les 10 de la nit. En aquest enllaç podràs fer-te amb la teva entrada: https://bit.ly/2SrarQp.

Nacidos para bailar  és una gran producció en què dansa, arts marcials, humor i virtuosisme musical donen forma a una obra que barreja un espectacular atletisme amb un impactant eclecticisme artístic. L’espectacle compta amb una impressionant banda sonora en què conviuen els mestres del clàssic -com Beethoven o Txaikovski-, amb les cançons més emblemàtiques del rock -de llegendes com Metàl·lica, Deep Purple o Leonard Cohen- i el vibrant ritme del flamenc.

Per al muntatge d’aquest espectacle, Los Vivancos s’han envoltat d’un equip creatiu de primer nivell. El vestuari combina la tecnologia futurista d’E-Tecnileds amb exclusius dissenys de la firma de moda artesanal Vass Eivissa i complements de cuir de Leather Designs, que ha vestit a artistes com Madonna i Beyoncé. En l’escenografia, que uneix risc amb efectes especials, han comptat amb l’assessorament tècnic de l’enginyer espacial de la NASA Eduardo García Llama, qui ajuda a fer que l’escenografia s’integri com a element actiu.

La potent companyia Los Vivancos, formada per sis germans amb noms bíblics: Elías, Judah, Josua, Cristo, Israel i Aaron, porten al Teatre Felip Pedrell el darrer espectacle de la trilogia: Nacidos para bailar, amb la qual han visitat 200 ciutats de 37 països i han fet vibrar 1.800.000 espectadors.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -