14.3 C
Amposta

L’Hospital d’Amposta fa un pas més i continua apostant per la sostenibilitat

L'Hospital Comarcal d'Amposta s'ha adherit a la Xarxa Global d'Hospitals Verds i Saludables

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) ha fet un pas endavant en la sostenibilitat mediambiental del centre sanitari i ha entrat a formar part de la Xarxa Global d’Hospitals Verds i Saludables (Green Hospitals). Green Hospitals és una comunitat mundial d’hospitals, sistemes de salut i organitzacions professionals i acadèmiques que cerquen reduir la petjada ecològica i promoure la salut ambiental.

L’Hospital va remetre la informació requerida per l’organització i va passar les entrevistes pròpies realitzades des d’aquest organisme a Brussel·les per tal de certificar que compleix els criteris i les condicions per a formar part d’aquesta xarxa d’hospitals verds.

Green Hospitals compta amb més de 1.750 membres en més de 80 països, que utilitzen la innovació i les sinergies per transformar el sector de la salut i promoure un futur saludable per a les persones i el planeta.

Amb aquesta incorporació l’HCA pot accedir a tots els estudis que es fan des d’aquesta organització internacional per reduir la petjada de carboni i per a reduir l’impacte que les seves accions poden ocasionar al medi ambient i a la societat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -