14.3 C
Amposta

L’Hospital Comarcal d’Amposta posarà en marxa l’activitat a partir de dilluns 11 de maig

Ho farà de forma esglaonada i progressiva, prioritzant les visites, proves i intervencions més urgents, i amb la recuperació de l’activitat quirúrgica ordinària i programada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb l’entrada a la Fase 1 del Pla de desescalada dilluns 11 de maig, l’Hospital Comarcal d’Amposta començarà a recuperar l’activitat ordinària, de forma esglaonada i progressiva, fent una revisió de tota l’activitat que havia estat anul·lada com a conseqüència de la situació d’alarma decretada per la covid19. Es realitzaran les visites, proves i intervencions més urgents que es van haver d’ajornar en aquell moment. I es recuperarà l’activitat quirúrgia ordinària i programada que, per les mesures definides al Pla de Contingència de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre per la pandèmia de la Covid19, s’havia traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta.

En aquesta recuperació gradual de l’activitat ordiària de l’Hospital, també es continuarà utilitzant i potenciant l’atenció via telefònica i a través de videoconferència. A més, per garantir la seguretat de tothom, es realitzaran controls de temperatura abans d’accedir al centre i es mantindrà el distanciament social.

Aquestes són les primeres accions de la desescalada que implementarà l’Hospital Comarcal d’Amposta dins el marc definit per la Regió Sanitària. Unes accions que s’aniran complementant amb altres en les propers dies i setmantes.

Des del centre sanitari es vol agrair a tot la població la seva comprensió en la situació generada per la gestió de la covid19 i també l’esforç del personal, recordant que totes les mesures preses durant aquestes setmanes s’han realitzat per a garantir la qualitat assistencial, així com també la seguretat de pacients i professionals.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -