14.3 C
Amposta

L’Hospital Comarcal d’Amposta entrega un xec de 1.500 euros al Projecte Emma

La xifra és el resultat de les donacions realitzades per part dels participants de la cursa solidària realitzada el passat mes d'octubre a favor del projecte

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La presidenta de la Comissió d’Innovació Investigació i Recerca (CIIR) de l’Hospital Comarcal d’Amposta, Anna Escobar, ha fet entrega d’un xec de 1.555 euros al responsable del projecte Emma.

La xifra es va recollir el passat 20 d’octubre en el transcurs de la primera caminada solidària fins a la Torre de la Carrova que va organitzar la CIIR conjuntament amb la comissió d’esdeveniments de l’hospital i amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta, Fussmont (Fundació de Serveis Socials del Montsià) i Ametller Origen.

Anna Escobar, presidenta de la Comissió d’Innovació Investigació i Recerca del centre ampostí ha mostrat la seva satisfacció, “pel suport rebut i animo a la ciutadania a participar en noves edicions a favor de col·lectius de les Terres de l’Ebre relacionats principalment amb la salut de les persones”.

Per la seva part, Carles López, coordinador del projecte Emma i coordinador de recerca de l’Institut Català de Salut, ha agraït, “el suport de l’hospital i dono les gràcies a les prop de 400 persones que d’una manera o l’altra varen participar en la caminada solidària”.

A l’acte hi han assistit membres de la direcció de l’Hospital Comarcal d’Amposta així com de la comissió organitzadora i del projecte Emma.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -