14.3 C
Amposta

L’espai cultural la ‘C’ de Campredó acull l’acte de l’Any Francesc Llop i Marqués

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui 18 de gener a les 18 hores, l’espai cultural la “C” de Campredó realitzarà l’acte inaugural de l’Any Francesc Llop i Marqués, durant el qual hi haurà tota mena d’activitats de caire artístic. L’il·lustre pintor impressionista campredonenc (Campredó 1873-Barcelona 1970) va realitzar una carrera de notable interès a Mèxic i Barcelona, on va destacar com a pintor, dibuixant i il·lustrador. 

Al matí hi haurà un MerkArt, amb la participació d’alguns artistes comarcals, en una activitat de difusió artística de gran interès.

Ja a la tarda, l’acte inaugural comptarà amb la presència del pintor Jaume Rocamora, una de les figures de la pintura catalana del moment. Es combinarà una activitat literària, amb la presentació d’un nou quadre del pintor, gentilesa dels Amics de Francesc Llop i Marqués.

També s’inclourà una activitat musical, que permetrà la combinació d’arts diverses en el marc del nou espai cultural de què disposa el poble de Campredó.

L’any Francesc Llop comptarà amb tota mena d’ingredients com a viva mostra que des d’una població petita es pot tirar endavant un important producte artístic.

Redacció – C. M.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -