14.3 C
Amposta

La commovedora història de Dídac Bautista i Torguet

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dídac Bautista i Torguet, és un nen català de 12 anys i des dels 3 anys ha estat en tractaments en hospitals per què li varen detectar leucèmia. Tots aquests anys han estat dels més durs i alhora els més valents, molts anys de lluites que li han servit finalment d’aprenentatges i descobriments. El Dídac té tres grans passions: escriure, dibuixar i estar amb la seva família, principalment amb els seus germans grans. L’últim cop que hi va estar hospitalitzat, va ser quan li van realitzar el trasplantament de medul·la òssia. És en aquell moment quan va començar a escriure experiències relacionades amb la seva malaltia, els seus sentiments, les seves relacions amb altres nens malalts, metges, infermeres, personal auxiliar… .

Aquests relats van traspassar murs, la història tan commovedora del Dídac va fer que el Grup Planeta s’interessés amb una part dels seus escrits, la referida als sentiments. Ara li ha publicat un llibre, en català i castellà, que ja està disponible a la majoria de les llibreries de tota Espanya. Durant l’elaboració i procés del llibre també hi ha participat la il·lustradora Carme Solé Vendrell. El llibre es pot comprar per internet a diversos llocs: La Casa del Llibre, FNAC, Abacus… Per trobar-lo per internet, només heu d’escriure al navegador: “La vida fantàstica de Dídac Bautista” Editorial Estrella Polar (en català) i Editorial Destino (en castellà), del Grup Planeta.

Dídac ho va tenir ben clar des d’un principi on aniria destinat els beneficis del seu llibre, a l’Hospital Sant Joan de Déu i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, amb la intenció d’ajudar a altres nens i nenes malalts de càncer i a les seves famílies.

Redacció – C. M.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -