14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre es poden beneficiar de la nova ruta aèria de Binter a l’Aeroport de Reus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Aeroport de Reus treballa en més de 20 destinacions i més de 80 freqüències per la temporada d’estiu que s’iniciarà al maig. La instal·lació preveu una recuperació de l’activitat aèria fins a assolir un nivell d’entre el 80% i 90% respecte a l’operativa del 2019. El territori considera el nou vol de Reus a Canàries com un revulsiu per projectar l’aeroport i atraure més vols a la península. Les Terres de l’Ebre també es poden veure beneficiades de la ruta aèria que unirà l’Aeroport de Reus i les Illes Canàries, i que segons les previsions, espera poder seduir a uns 20.000 turistes en vols regulars de dijous a diumenge.

L’Aeroport de Reus comptarà amb un nou vol regular amb les Illes Canàries a través de Binter a partir de juliol i en aquesta línia el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, que va participar en l’acte de presentació va dir que “és compromís de les Cambres de Comerç treballar conjuntament amb la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus en benefici del territori i donar a conèixer encara més els atractius de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre”.

El president i el gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa han mantingut una conversa amb el director de la companyia Binter, Jonay Lobo, qui li ha manifestat que “el destí turístic Terres de l’Ebre és molt interessant per als visitants dels dos territoris per la seua singularitat i diferenciació”. Faiges, li ha remarcat que “la majoria de les illes Canàries, La Palma, Lanzarote, El Hierro, La Gomera, comparteixen amb les Terres de l’Ebre l’acreditació de Reserva Mundial de Biosfera”. El president de la Cambra ha convidat al director Jonay Lobo a visitar els parcs naturals i resta del nostre territori.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -