14.3 C
Amposta

Les 5 notícies més llegides a imaginaradio.cat el 2022

Les notícies sobre els bous acaparen l'atenció dels lectors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Enguany hem dit adeu al monotema: la pandèmia de la Covid-19, i el debat sobre les festes amb bous és el que més ha interessat els lectors i les lectores del diari digital d’Imagina Ràdio. Per tant, tres de les cinc notícies més llegides d’aquest 2021 a imaginaradio.cat han estat relacionades amb els correbous que se celebren en alguns municipis de les Terres de l’Ebre, però n’hi ha hagut dues que no tenen res a veure i també han encapçalat el rànquing. Les cinc històries més llegides són les següents:

La primera ha estat la polèmica sorgida a Amposta arran del pregó de l’artista i activista Mari Chordà de les Festes Majors 2022 on es va mostrar contrària a les festes amb bous afirmant que havia vist “maltractament animal” en una ciutat que “continuava encallada en tradicions del passat”.

La segona, també està relacionada amb la ciutat d’Amposta i amb els bous. En concret es tracta de la notícia a la qual s’informa de la denúncia que l’entitat animalista AnimaNaturalis va fer sobre la mort d’un bou embolat a la capital del Montsià. Els fets van tenir lloc el 14 d’agost, durant el primer bou embolat de les Festes Majors. L’entitat va rebre la informació, de diverses fonts, que un bou havia mort a causa d’un infart.

La tercera més vista és la notícia sobre la desaparició de dues nenes a la Ràpita a finals del passat mes de maig. Malgrat tot, la informació es va actualitzar amb la seua localització juntes i sanes i estàlvies a Vinaròs, un dia més tard.

La quarta més vista és la notícia sobre la participació de María José, de Gandesa, al programa First dates de Cuatro. La gandesana, de 43 anys, va tenir una cita amb un home anomenat Roberto, de 53 anys i de Manresa. María José va anar al programa amb l’objectiu de buscar parella, no un rollo d’una nit.

Finalment, la cinquena notícia més vista d’enguany a imaginaradio.cat també és sobre la polèmica dels correbous, en aquest cas sobre les múltiples reaccions a les xarxes socials arran d’uns vídeos sobre incidents en els bous de les Festes Majors de la Ràpita. L’entitat AnimaNaturalis i la plataforma Prou Correobus, entre altres animalistes i organitzacions, van denunciar la celebració de les festes amb bous a través de vídeos enregistrats a la Ràpita. Un dels vídeos mostra les imatges d’un bou que s’allibera de les cordes i envesteix alguns dels participants, provocant el pànic entre la gent.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -