14.3 C
Amposta

Les xarxes bullen arran dels vídeos d’incidents als bous de la Ràpita

Antitaurins i taurins s'enfronten pels vídeos de les festes amb bous de la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les festes amb bous han recuperat enguany la normalitat després de dos anys limitades a causa de la pandèmia de la Covid-19. La temporada va començar a l’abril a Aldover, però és durant els mesos de juliol i agost que se celebren la majoria de festes majors dels municipis ebrencs on son tradicionals les festes amb bous. Per aquest motiu, ha tornat la polèmica entre taurins i antitaurins, sobretot a Twitter, arran dels vídeos que s’enregistren i que es difonen a través de les xarxes.

La directora d’AnimaNaturalis, Aïda Gascón, la mateixa entitat i la plataforma Prou Correobus, entre altres animalistes i organitzacions, han denunciat de nou a través de les xarxes socials la celebració de les festes amb bous de les Terres de l’Ebre. Aquest cop han difós vídeos dels bous de les Festes Majors de la Ràpita. Un dels vídeos mostra les imatges d’un bou que s’allibera de les cordes i envesteix alguns dels participants, provocant el pànic entre la gent. De fet, molts cauen per terra i algunes persones del públic es porten les mans al cap, visiblement esgarrifats. Sobretot, quan es produeix una allau humana al bell mig de la plaça i algunes persones son arrossegades per la mateixa corda que porta lligada el bou.

El tuitaire Rapitenc Sense Filtro ha comentat en diversos missatges aquests fets. Una de les qüestions que denuncia son els insults que difonen els antitaurins contra els taurins, però també mostra que malgrat tenir postures diferents en referència a les festes amb bous, es pot discutir amb respecte i educació. Podeu veure alguns dels missatges a continuació:

Redacció – Ll. S.

Les 5 notícies més llegides a imaginaradio.cat el 2022

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -