14.3 C
Amposta

L’empresa Educaports guanya el Premi Emprenedoria 2022 del Baix Ebre

L'acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2022 s'ha tancat amb l'actuació musical de Meritxell Membrive i Josep Lanau

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa dedicada a l’educació ambiental Educaports ha estat la guanyadora del Premi Emprenedoria 2022, un guardó que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. La iniciativa Educaports, promoguda per Jordi Cirera, centra la seua activitat al Parc Natural dels Ports i també al delta de l’Ebre. El premi s’ha lliurat aquest vespre en el marc de l’entrega dels Premis Baix Ebre 2022, que inclouen també els premis de Fotografia i Acció Jove, convocats per l’ens comarcal anualment.

En aquesta edició l’acte d’entrega dels premis s’ha dut a terme a la sala Josep Costa, a causa de les obres de rehabilitació i millora de l’eficiència energètica de la seu comarcal, que inclouen la remodelació del saló de plens. “Amb la convocatòria d’aquests guardons, que ja estan consolidats, fem una distinció als emprenedors i emprenedores de la comarca; als impulsors de projectes per la joventut, perquè són el futur i als aficionats a la fotografia que omplen les xarxes socials amb imatges precioses del nostre territori”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

A l’acte de lliurament dels premis hi ha assistit també la coordinadora territorial de Joventut, Ruth Martí, que patrocina el Premi Acció Jove; el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Francesc Vallespí; la vicepresidenta i alcaldessa d’Aldover, Rosalia Pegueroles; el conseller comarcal i alcalde Tivenys, Eladi Galbe; el conseller comarcal de Joventut, David Poy i l’alcaldessa del Perelló, Maria Cinta Llaó, entre altres autoritats.

Pel que fa a la dotació del Premi Emprenedoria és de 1.500 euros, així com l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També s’ha concedit un accèssit a l’empresa Deltamàrqueting, una agència de màrqueting digital i publicitat, que consisteix en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.

Quant al Premi Acció Jove, s’ha emportat el primer premi, amb una dotació de 900 euros, la iniciativa d’un grup de joves tortosins, encapçalat per Toni Giménez, coneguda com ‘Moon Eye Moon’ i que té l’objectiu d’ajudar a joves amb talent musical i amb manca d’oportunitats i experiència en el sector. D’altra banda, el segon premi, amb una dotació de 600 euros, ha estat pel grup d’Esplai Blanquerna pel projecte ‘Estiu a la carta’, a través del qual es van oferir un ventall d’activitats atractives pel jovent, vinculades al territori i en què van participar més de 40 joves, bona part dels quals d’entorns vulnerables.

Finalment, en el cas del premi Fotografia a Instagram, dedicat al Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava, el primer premi (amb una dotació de 200 euros) ha estat per Juanjo Gómez per la imatge ‘Deixant enrere el Port per anar cap a la Ribera’; el segon premi (de 125 euros) per Joan Ramon Bo, per la fotografia amb el títol ‘Com passa el temps’ i el tercer premi (50 euros) per Jordi Fernández amb la imatge ‘La via verda’.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -