14.3 C
Amposta

L’ampostina Mel Wolfs, a la Final del Tour Music Fest – The European Music Contest

Amb més de 20,000 participants de tota Europa, Mel Wolfs ha aconseguit superar una dura selecció, guanyant-se un lloc a la gran final programada per al 2 de desembre al Teatre Nuovo Di San Marino

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Després d’impressionar a les audicions en directe del Tour Music Fest – The European Music Contest, l’ampostina, Melanie Martin, també coneguda com a Mel Wolfs, s’encamina a la República de San Marino per competir a la final de cantautors.

Amb més de 20,000 participants de tota Europa, l’ampostina ha aconseguit superar una dura selecció, guanyant-se un lloc a la gran final programada per al 2 de desembre al Teatre Nuovo Di San Marino. Aquesta final estarà presidida per jurats de prestigi com Beppe Vessicchio, Monica Hill, Francesco Rapaccioli, Paola Folli, i la renombrada Kara DioGuardi, coneguda per ser jurat a l’American Idol i autora de grans èxits internacionals.

La cantautora d’Amposta ha destacat en un camp altament competitiu, demostrant un talent excepcional i una habilitat única per interpretar i jugar amb la música. La gran final esdevindrà un punt culminant en la seva carrera, amb l’oportunitat d’actuar davant de professionals influents de la indústria musical.

La final del Tour Music Fest és part del Music Meeting Festival, un esdeveniment dedicat a la música emergent i als aspirants a la indústria musical. A més de la competició, l’esdeveniment inclou més de 50 actuacions, 15 màsters class amb experts musicals i nombrosos espectacles i concerts.

Mel Wolfs ha explicat a Imagina Ràdio com es prepara per aquesta gran oportunitat:

Amb el suport de la seva ciutat natal i de la seva terra, Mel Wolfs s’ha convertit en una digna representant que buscarà deixar la seva marca en la indústria musical europea.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -