14.3 C
Amposta

El 24 i 25 de novembre torna el Gran Recapte d’Aliments a les Terres de l’Ebre

Davant l’increment de la necessitat d’aliments, les entitats socials de les Terres de l’Ebre demanen prioritzar les donacions físiques per poder disposar dels aliments de forma immediata, malgrat això, també es podran fer dotacions monetàries

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Torna el Gran Recapte d’Aliments, una de les fites solidàries més importants que se celebren al territori i que enguany arriba a la 15a edició. Unany més serà en format mixt i es simultaniejaran les donacions físiques d’aliments amb les donacions monetàries (que un cop acabada la recollida es convertiran en aliments). La recollida física d’aliments tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre, mentre l’opció de poder dur a terme donatius econòmics s’allargarà fins al desembre.

El portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha recordat que aquesta és “una campanya solidària cabdal per a poder garantir una distribució regular i sostinguda en el temps de productes bàsics”. Ologaray ha recordat que per poder dur a terme aquesta recollida es necessiten voluntaris i ha fet una crida a tothom qui s’hi vulgui sumar. Les inscripcions es poden dur a terme a través del web granrecapte.com i en el cas de Tortosa també trucant al 977 44 44 44.

Ologaray ha posat de relleu que “les entitats assistencials estan passant per un moment molt complicat, amb un increment significatiu de les famílies amb situació de vulnerabilitat a les que atenen”. Així mateix, el portaveu ha fet una crida a la ciutadania a col·laborar un any més en la recollida d’aliments, bé sigui com a voluntari o fent alguna donació. Per la seua part, les entitats socials de les Terres de l’Ebre han demanat prioritzar les donacions físiques d’aliments en aquells supermercats on sigui possible, per poder disposar així dels aliments recollits de forma immediata i repartir-los quan abans millor a les famílies en situació de vulnerabilitat, donat que els magatzems de les entitats socials estan sota mínims.

A més de les principals cadenes de distribució d’aliments també es podrà col·laborar a la majoria de comerços de proximitat, mercats municipals i cooperatives, al web granrecapte.com i a través de Bizum amb el codi 33596.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -