14.3 C
Amposta

L’Ampolla recull 450 al·legacions al Pla de Protecció del Delta de l’Estat espanyol

L'Ampolla s'ha mobilitzat contra el Pla de Protecció del Delta de l'Ebre proposat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ampolla va posar a disposició models d’al·legacions a la web i a diferents edificis municipals com a la Biblioteca o l’Oficina de Turisme, així com a la majoria d’establiments. Segons els diferents models que es podien presentar, 345 al·legacions han estat presentades per la ciutadania, 97 per propietaris afectats, 4 per titulars d’una explotació agrícola, 2 per sectors productius i associacions i una per part del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L’Ajuntament també va presentar una al·legació que va ser aprovada per unanimitat pel ple extraordinari celebrat el dia 29 de març.

L’alcalde Francesc Arasa explica que “des de l’Ajuntament estem molt satisfets amb la resposta dels veïns i veïnes del municipi. Aquest gran nombre d’al·legacions que hem presentat mostra el rebuig al Pla i reitera que és fonamental repensar l’estratègia del Ministeri. Com hem estat demanant des del primer moment, el territori ha de participar i definir l’estratègia de protecció per salvaguardar el Delta de l’Ebre. Esperem que amb aquest lliurament massiu d’al·legacions, el Ministeri ens escolti i modifiqui el Pla”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -