14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar iniciarà els tràmits per convertir-se en destinació de turisme familiar

L'Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l'Ametlla de Mar compta des de fa uns anys amb el certificat de Turisme Esportiu i ara buscarà obtenir una nova certificació en Turisme Familiar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El turisme esportiu i el turisme familiar són les dues primeres i principals certificacions dins l’Agència Catalana de Turisme i es van crear amb l’objectiu de promocionar les diferents destinacions turístiques arreu de Catalunya.

L’Ametlla de Mar va aconseguir el primer segell de Turisme Esportiu l’any 2015 amb les modalitats de submarinisme i vela. En el marc de la commemoració del 20è aniversari de la creació d’aquestes dues primeres marques que es va dur a terme a PortAventura, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va manifestar la voluntat obtenir-ne el segon, el de Turisme Familiar.

Tenir aquestes certificacions permet a l’Ametlla de Mar beneficiar-se de totes les plataformes de promoció turística de la Generalitat de Catalunya, com són les guies turístiques, la difusió a través de les xarxes socials o la promoció per totes les oficines de turisme que la Generalitat de Catalunya té distribuïdes arreu del continent europeu.

Durant aquests darrers anys el municipi també ha assolit el certificat de Vila Marinera de Catalunya, l’any 2019.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -