14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar estrena el Festival d’Art Urbà ‘Efimurs’

El Festival d'Art Urbà 'Efimurs' serà el segon projecte impulsat pels Fons Europeus Next Generation que l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar posarà en marxa al municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar enceta una nova era cultural amb el llançament del Festival d’Art Urbà ‘Efimurs’. Aquesta iniciativa neix com un dels primers projectes finançats pel programa europeu Next Generation, i promet donar vida a l’entorn mariner del municipi fins al 2027.

Del 13 de maig a l’1 de juny, l’Ametlla de Mar es convertirà en l’escenari del ‘Efimurs’, amb onze murals de gran format d’art urbà adornant les façanes del poble. Els artistes seleccionats gaudiran de suport total per part de l’Ajuntament, amb materials i allotjament finançats durant el procés de creació de les seves obres.

A partir de l’1 de març, els artistes interessats podran inscriure’s a la convocatòria a www.visitametllademar.com, presentant esbossos de les seves propostes fins al 31 de març. Un jurat local, juntament amb l’Ajuntament, seleccionarà els participants del festival.

Damià Llaó, gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, subratlla la importància del projecte per a la identitat cultural del municipi, destacant el valor visual que aportaran els murals a la Cala.

Uri Cateura, organitzador de ‘Efimurs’ i reconegut com a KTHR, destaca l’objectiu de professionalitzar l’art urbà i enriquir la cultura local. Amb la seva declaració, KTHR reflecteix la visió de convertir l’Ametlla de Mar en un destí d’art urbà de renom, amb potencial per atraure un turisme divers.

A més de les intervencions artístiques, el festival inclourà una sèrie de conferències, tallers i altres activitats culturals, consolidant l’Ametlla de Mar com a referent cultural al territori.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -