14.3 C
Amposta

Tres reconeguts economistes, Germà Bel, Oriol Amat i Àngels Fitó, protagonitzen la 7a edició del ‘Business & Drinks’

Els participants tindran l'oportunitat d’interactuar amb els ponents i debatre com convertir Terres de l’Ebre en un referent empresarial i de talent a escala europea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El divendres 1 de març, a les 17:00h, el Casal Cívic Ruiz-Salgado d’Amposta acollirà la 7a edició del ‘Business & Drinks’ de T-Valley, en col·laboració amb l’Institut de Tecnificació d’Amposta. Aquest esdeveniment pretén reunir a professionals, empresaris i interessats en el sector tecnològic per compartir coneixements, establir xarxes de contactes i promoure la col·laboració entre els diferents agents del sector.

Xema Cardona, professor de l’Institut de Tecnificació, encapçalarà un debat econòmic focalitzat en temes clau per al territori, com ara l’atracció de talent, el creixement econòmic i les desigualtats. Els participants tindran l’oportunitat d’interactuar amb els ponents i debatre com convertir Terres de l’Ebre en un referent empresarial i de talent a escala europea.

Seguidament al debat, es celebrarà el tradicional Business & Drinks de T-Valley, amb la consellera delegada Vanessa Troncho exposant les darreres novetats del projecte i les metes aconseguides. L’assistència al Business and Drinks requereix registre previ a través del següent enllaç: https://forms.gle/4kXmjjDGYJQ9UeTp6

T-Valley és un ecosistema empresarial que es dedica a invertir i accelerar projectes tecnològics a les Terres de l’Ebre. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic a la zona, convertint-la en un pol d’atracció per a empreses emergents i talent internacional.

El projecte busca crear un entorn propici per al creixement empresarial, la col·laboració entre empreses i institucions, així com la transferència de coneixement i tecnologia. A través dels seus programes d’acceleració i suport a startups, T-Valley ofereix recursos i assessorament per al desenvolupament i consolidació de noves empreses tecnològiques.

Cartell de la 7a edició del ‘Business and Drinks’ de T-Valley

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -