La Guia Michelin ha celebrat aquesta nit la cerimònia anual a l’Auditori del Fòrum de Barcelona. La prestigiosa guia vermella ha reconegut per primer cop el restaurant L’Algadir del Delta d’Amposta del xef Joan Capilla amb una estrella verda que reconeix el seu seu compromís, promoció i treball amb la sostenibilitat. A més, també revaliden aquestes estrelles verdes els restaurants Les Moles i L’Antic Molí d’Ulldecona.
Nueva #EstrellaVerde #GuiaMICHELIN2024:
#LAlgadir de @Algadirdeldelta, en Amposta – Joan Capilla#MICHELINSTAR24 #GUIAMICHELINESP #gastronomiasostenible pic.twitter.com/ZWBXcPoKoN
— La Guía MICHELIN (@GuiaMichelin_ES) November 28, 2023
Les Terres de l’Ebre durant el 2024 seguiran tenint tres estrelles Michelin, ja que han revalidat l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell de les Les Moles i Vicent Guimerà de L’Antic Molí i l’aldeà Fran López amb el Villa Retiro de Xerta. A banda d’això, aquest últim també revalida la seua estrella Michelin del Xerta Restaurant de Barcelona. A més a més, un altre xef ebrenc, Rafel Muria del Perelló, que va aconseguir la primera estrella fa dos anys amb el seu restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant, al Priorat, també l’ha revalidat.
Redacció – T. R.