14.3 C
Amposta

L’Algadir del Delta és distingit amb una estrella verda i Les Moles, L’Antic Molí i Villa Retiro revaliden les estrelles Michelin

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Guia Michelin ha celebrat aquesta nit la cerimònia anual a l’Auditori del Fòrum de Barcelona. La prestigiosa guia vermella ha reconegut per primer cop el restaurant L’Algadir del Delta d’Amposta del xef Joan Capilla amb una estrella verda que reconeix el seu seu compromís, promoció i treball amb la sostenibilitat. A més, també revaliden aquestes estrelles verdes els restaurants Les Moles i L’Antic Molí d’Ulldecona.

Les Terres de l’Ebre durant el 2024 seguiran tenint tres estrelles Michelin, ja que han revalidat l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell de les Les Moles i Vicent Guimerà de L’Antic Molí i l’aldeà Fran López amb el Villa Retiro de Xerta. A banda d’això, aquest últim també revalida la seua estrella Michelin del Xerta Restaurant de Barcelona. A més a més, un altre xef ebrenc, Rafel Muria del Perelló, que va aconseguir la primera estrella fa dos anys amb el seu restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant, al Priorat, també l’ha revalidat.

Villa Retiro, L’Antic Molí i Les Moles.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -