14.3 C
Amposta

L’Aldea inaugura el nou tram urbanitzat de l’Avinguda Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous dia 11 d’agost a les set del vespre ha tingut lloc l’acte d’inauguració del nou tram urbanitzat de l’Avinguda Catalunya de l’Aldea. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de Francesc Blanch Bayo, primer alcalde de l’Aldea i persona molt implicada en la lluita per aconseguir que aquesta via formés part del poble com a via urbana.

L’objectiu principal d’aquesta obra ha estat unir els dos barris i donar accessibilitat als veïns i veïnes amb àmplies voreres i carril bici. A més, s’ha instal·lat enllumenant LED i mobiliari urbà i s’han habilitat estacionaments per a vehicles.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, ha explicat que s’ha realitzat aquesta inauguració “dins del marc de les Festes Majors, precisament perquè es commemoren 30 anys de les Festes unificades, i té cert paral·lelisme amb la unió física dels dos barris amb aquests dos nous trams urbanitzats de l’avinguda Catalunya, i volíem que Francesc Blanch fos l’encarregat d’inaugurar-la”. Segons Royo, és l’obra emblemàtica de la legislatura, “hem executat moltes obres que han transformat urbanísticament al poble, però amb la nova Avinguda Catalunya representa un canvi rotund de la morfologia del municipi, tenint en compte que aquesta era una de les zones menys urbanitzada i arranjada del nostre poble”.

Després de la recepció de les autoritats a la Casa de la Vila i de la signatura del llibre d’honor, s’ha descobert una placa al Monòlit de l’Avinguda Catalunya.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -