14.3 C
Amposta

L’alcalde de Roquetes fa una crida per demanar el compliment de les restriccions

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha volgut enviar a la població un missatge de preocupació per l'increment de casos de Covid-19 al municipi durant els darrers dies

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha anunciat un increment important de casos a Roquetes a conseqüència de les festes nadalenques, que ja ha afectat des del dia 1 fins al dia 13 d’aquest mes de gener, a un total de 69 persones diagnosticades amb Covid-19, 10 són de la Raval de Cristo i 59 de Roquetes, i del total 39 són dones i 30 homes, el que suposa que cada dia s’infecten de mitjana 5,3 persones.

Unes dades massa altes que segons Gas “és una mostra representativa del que no s’ha fet, és a dir, complir amb les mesures que el Departament de Salut i el mateix Govern de la Generalitat ens estan dient cada dia. Un fet que fa que el sistema sanitari es col·lapsi i no pugui atendre a altres persones afectades per diferents patologies i a més també tingui afectacions a l’economia”.

Com a exemple aquest dijous 14 de gener, segons dades del Departament de Salut, a Roquetes s’han registrat 10 casos positius per Covid-19.

En total des del dia 16 de juliol de 2020 fins al 14 de gener de 2021, 342 persones han estat afectades per la Covid-19 a Roquetes, 43 de les quals a la Raval de Cristo.

Per aquest motiu i davant d’aquestes dades, l’alcalde de Roquetes Paco Gas, fa una crida a la població perquè tingui en compte que “el no complir les mesures de restricció per la Covid-19 no només es perjudica un mateix sinó que també afecta altres persones, sigui contagiant el virus o pel perjudici que pot provocar en l’economia del municipi”.

Finalment Gas ha insistit que “el fet de poder-nos vacunar no ens ha de fer relaxar de l’actitud diària de complir amb les mesures recomanades des del Departament de Salut i Govern de la Generalitat”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -