14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea signa un conveni amb l’Associació VI.DI.A per a la recollida d’oli vegetal usat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Aldea ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació VI.DI.A per a la recollida d’olis vegetals usats al municipi. L’anterior sistema de reciclatge comportava molts problemes d’embrutiment de la via pública, per petits vessaments o per abandonament dels recipients al costat dels punts de recollida i una gestió inadequada dels recipients buits, a més de les molèsties pels usuaris amb el risc d’embrutar-se en el moment d’abocar l’oli.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, ha dit que aquest fet “ha comportat la necessitat de millorar el sistema de recollida d’olis vegetals utilitzats d’origen domèstic i s’han ubicat 11 contenidors nous de recollida d’olis. Des de l’Ajuntament, pretenem que es reciclin els olis i que no s’aboquin a llocs que perjudiquin greument al medi ambient”.

Els emplaçaments dels nous contenidors d’oli són: Raval de Sant Ramon, Raval de Leche, Pont de Meló, c/ Marina, c/ Sant Joan, c/ Vilafranca, Plaça Estació, c/ Mossèn Sol, c/ Sant Lluís, c/ Salvador Espriu i c/Major.

L’Associació sense ànim de lucre VI.Di.A, amb la qual l’Ajuntament ha signat el conveni de recollida d’olis, desenvolupa l’ajuda als nens i nenes amb dificultats, protegeix i promou els drets de persones discapacitades, realitza l’atenció a dones víctimes de violència masclista i recull i recicla l’oli de cuina.

Les seues sigles signifiquen: VI (Violència de gènere, incorporant a la seua plantilla dones que han sofert maltractament físic o psicològic); DI (Persones discapacitades, col·laborant en la seua inserció laboral incorporant a la seua plantilla a personal amb qualsevol grau de discapacitat); i A (Aceite- Servei mediambiental global perquè tota la ciutadania tingui un contenidor d’oli de cuina usat prop seu).

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -