14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea instal·la punts Wifi gratuïts per a la població

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Aldea ja ha està instal·lat i està en ple funcionament el WIFI4EU. Aquestes línies d’Internet donaran cobertura gratuïta de Wifi a edificis municipals i també a espais públics. La inversió realitzada són 15.000 €, subvencionats en la seua totalitat per la Unió Europea. L’Aldea ha sigut un dels primers municipis en sol·licitar la subvenció i ja ho ha pogut fer realitat. Això permetrà a famílies i entitats que puguin gaudir d’una connexió lliure, millorant la connectivitat del tota la població.

Irene Negre, regidoria de Ciutadania: “Aquesta inversió, que no ha costat un euro a les aldeanes i aldeans, permetrà que tots gaudim d’un servei gratuït d’internet als espais i equipaments públics, per tal de garantir la connectivitat a la xarxa a tots els nostres conciutadans. És de vital importància que avancem mirant al futur i el futur són internet i les noves tecnologies, que ja podem dir que de noves res, perquè estan més que implantades a la nostra vida de fa anys. Esperem que la població pugui gaudir d’aquest servei i continuarem treballant per connectar l’Aldea al món en tots els àmbits.”

A partir d’avui, els veïns i veïnes de l’Aldea disposen d’un servei gratuït de Wifi als següents espais i edificis públics baix la xarxa anomenada: “DelinternetWiFi4EuAjuntament”.

Punts Accés Exteriors (punts blaus) x7 PA
◦ Plaça de l’Infant (punt 1) x1 PA
◦ Plaça Doctor Maimó (punt 3) x1 PA
◦ Plaça dels Segadors (punt 5) x1 PA
◦ Ajuntament (punt 6) x1 PA
◦ Plaça Països Catalans (punt 10) x1 PA
◦ Plaça dels Estudiants (punt 11) x1 PA
◦ Plaça Estació (punt 12) x1 PA

Punts Accés Interiors (punts vermells) x6 PA
◦ Les Grangetes (punt 2) x1 PA
◦ Antic Ajuntament (punt 4) x1 PA
◦ Casal de Joves (punt 7) x1 PA
◦ Camp de futbol la Unió (punt 8) x1 PA
◦ Poliesportiu (punt 9) x1 PA
◦ Local d’entitats (punt 13) x1 PA

La plaça dels infants estarà operativa a partir de la propera setmana, a causa d’uns treballs elèctrics pendents a la zona en qüestió.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -