14.3 C
Amposta

La Terra Alta trasllada a Aragonès la necessitat d’evitar les incidències energètiques i de cobertura

El vicepresident del Govern Pere Aragonès s’ha compromès a treballar per evitar més afectacions energètiques com les que ha patit la comarca els darrers dies derivades del temporal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha visitat avui dilluns la Terra Alta per conèixer de primera mà l’afectació del temporal ‘Filomena’ del cap de setmana. Ho ha fet en una reunió virtual amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca des de la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, a la qual l’han acompanyat la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; i la presidenta de l’ens comarcal, Neus Sanromà.

Les principals reivindicacions que els representants dels consistoris terraltins han traslladat al vicepresident Aragonès han estat, sobretot, la necessitat d’evitar la reiteració d’incidències a nivell energètic i de millorar la cobertura de telefonia mòbil, algunes de les afectacions importants que el temporal ‘Filomena’ del cap de setmana ha deixat a la comarca. Aragonès s’ha mostrat compromès a treballar perquè no es repeteixin.

En el transcurs de la reunió, des dels consistoris també han demanat al vicepresident la urgència de dur a terme una planificació i execució més a curt termini de les gestions forestals. Aragonès ha coincidit en la necessitat de començar a treballar de manera immediata per evitar problemes de cara a la temporada d’estiu. En aquest sentit, des de les alcaldies també s’ha sol·licitat l’asfaltat de camins que recorren punts estratègics (punts d’aigua, antenes de telefonia mòbil, etc). Sobre aquest tema, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha considerat la petició del tot coherent i pertinent i n’ha pres nota perquè la institució que presideix també la comenci a treballar.

“S’agraeix per part de la comarca aquesta atenció directa per part del vicepresident Aragonès i de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó. Crec que és important que les alcaldies de la Terra Alta els hagin pogut traslladar aquelles preocupacions, mancances i propostes. També considero interessant que aquesta trobada sigui conjunta amb la voluntat de sumar esforços i implicar totes les administracions. Crec que ambdós són coneixedors de les nostres necessitats com a comarca i conscients que cal treballar per revertir les febleses persistents. Cal evitar que els problemes plantejats siguin reincidents en futures ocasions”, ha expressat Sanromà després de la reunió.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -