14.3 C
Amposta

La Sénia aprova la bonificació del cost de l’ocupació de via pública per la restauració per aquest 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El plenari de la Sénia es va reunir en sessió ordinària aquest mes d’abril per tractar una sèrie de punts que, entre d’altres, fan èmfasi en la tornada a la normalitat per part de la població, empreses i teixit econòmic local. Així, va aprovar la bonificació del 100% del cost d’ocupació de via pública per al 2021 a bars i restaurants per tal de fomentar l’activitat econòmica i ajudar a un dels sectors més castigats per les restriccions imposades per la pandèmia de la Covid-19. Aquest punt va ser aprovat per unanimitat.

A més a més, el ple també va ratificar els convenis de col·laboració amb el Consell Comarcal del Montsià referents a foment de l’ocupació i aplicació del dispositiu d’inserció sociolaboral. També es va aprovar el dictamen de festes locals 2022 establint-les per als dies 18 de març i 9 de maig de 2022 amb l’única abstenció de La Sénia Sí. En altres punts es va tractar la gestió informatitzada del padró, aprovat per unanimitat. Finalment, la regidora d’hisenda Tere Vidal va donar compte del dictamen de ratificació de l’addenda econòmica per al 2020 en serveis socials i altres programes de benestar social i posteriorment del decret d’aprovació de la modificació de crèdits.

L’alcalde José Ramon Bellaubí va informar de la reforma de la xarxa de pluvials i els consegüents talls de via pública i va valorar la situació de la Covid-19 a la Sénia de forma positiva tot i l’increment de contagis, aïllats, va remarcar, que han repuntat durant aquest últim mes.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -