14.3 C
Amposta

La Ribera d’Ebre inaugura una nova edició de la ‘Ribera en Flor’

Durant tot el mes de març, les poblacions de la Ribera d'Ebre han organitzat activitats per descobrir el paisatge, amb la floració dels arbres fruiters com a protagonista, la gastronomia, i el patrimoni cultural i històric del territori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha presentat des d’un camp d’ametllers florits de Vinebre una nova edició de la campanya turística la “Ribera en flor”. Aquesta edició, que comença aquest cap de setmana i s’estendrà fins al 7 d’abril, ofereix prop de 20 activitats per a tots els gustos, que permetran als visitants descobrir el paisatge, la gastronomia i el patrimoni cultural i històric del territori.

Tast de vins, de vermuts, caminades, rutes guiades i tallers florals són algunes de les activitats que es podran fer per disfrutar dels camps florits i de la gastronomia, el patrimoni i el producte local de la comarca. En total, s’han organitzat 18 experiències turístiques guiades, igual que l’any passat, repartides per 13 pobles de la comarca: Vinebre, Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, la Palma d’Ebre, Tivissa, la Serra d’Almos, Miravet, Móra la Nova, Riba-roja d’Ebre i Móra d’Ebre.  Des de l’organització han informat que la programació pot experimentar canvis per la meteorologia.

Francesc Barbero, president del Consell Comarcal, ha expressat que la “Ribera en flor” és “un magnífic aparador del que és la Ribera d’Ebre en terme de cultura, gastronomia, patrimoni i producte local i vull donar les gràcies als impulsors de les activitats. Ja fa deu anys que vam iniciar aquesta campanya i cada cop rep més participació perquè té èxit i té sentit perquè és un punt de trobada que ens reforça com a comarca i com a destí de turisme sostenible”. A més, a més, el president ha volgut destacar la importància de la pagesia de la comarca: “Crec que és important, en aquests moments que vivim, aproximar-nos al món pagès. Ara que demanen drets i causes justes, una de les maneres de donar-los suport és atansar-se a veure la seua feina, ja que aquests camps florits ho estan perquè algú els cuida”.

La informació detallada sobre les activitats es pot consultar a la pàgina web de Turisme de la Ribera d’Ebre, la qual s’anirà actualitzant. A més, des de l’organització s’ha animat a tots els visitants a compartir la seva experiència a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaRiberaEnFlor.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -