14.3 C
Amposta

Junts retreu al govern espanyol la seva inacció en la protecció del Delta de l’Ebre

El portaveu adjunt de JuntsxCat al Congrés dels Diputats, Josep Maria Cruset, demana accions concretes per salvar el Delta en el cara a cara amb la vicepresidenta i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Josep Maria Cruset, portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, ha instat la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, a decidir com vol ser recordada: com la ministra de la mort del Delta de l’Ebre o com la ministra que va treballar per preservar-lo. La interpel·lació urgent demana al ministeri actuar amb determinació per mantenir i conservar el Delta de l’Ebre, incloent-hi una partida als pressupostos del 2024 i incorporant la Taula de Consens a la comissió bilateral amb la Generalitat, entre d’altres solucions.

Ribera ha justificat el projecte d’atermenament de la costa del Delta de l’Ebre, afirmant que ajuda a identificar els punts on cal intervenir. En la seva última visita al delta, es va comprometre a estudiar la qüestió de la nova delimitació marítima terrestre abans d’engegar les actuacions per protegir el paratge natural. Cruset ha alertat del risc de desaparició del Delta pel canvi climàtic i la inacció del govern espanyol.

La ministra ha rebutjat les crítiques, afirmant que totes les administracions locals, la Generalitat i els agents del territori estan compromesos amb la preservació del delta de l’Ebre. Malgrat això, ha estès la mà a Junts per treballar conjuntament per la conservació del Delta.”

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -