14.3 C
Amposta

La Ribera d’Ebre contracta dues persones més per executar tasques relacionades amb la Covid-19

L'ens ha contractat set persones per a desenvolupar tasques de manteniment, desinfecció i neteja d’espais públics en diversos municipis de la comarca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha engegat aquest febrer la segona fase d’un nou Pla d’Ocupació, dins el Programa Treball i Formació Covid-19. És un pla subvencionat pel SOC, que a finals de l’any passat ja va permetre contractar 5 persones de la comarca per desenvolupar tasques de manteniment als diferents municipis.

S’ha ampliat el programa amb la contractació de 2 persones més durant tot un any. Es tracta de dues dones residents a la comarca que executaran tasques de manteniment, desinfecció i neteja d’espais públics, seguint totes les mesures de seguretat corresponents, com a mesura de prevenció i contenció de la pandèmia, segons ha informat el mateix Consell Comarcal. Per desenvolupar l’activitat rebran una formació de seixanta hores que servirà per millorar la seua ocupabilitat i adquirir competències professionals.

El Consell ha rebut una subvenció de 73.248,98 euros, dividits en dues línies diferenciades. La primera està destinada a dones en situació d’atur, i la segona a accions de coordinació i suport tècnic. El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i les accions de coordinació i suport tècnic.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -