14.3 C
Amposta

El Montsià posa a l’abast de pimes i autònoms la transformació digital i la indústria 4.0

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Agència de Desenvolupament del Montsià organitza un seminari en línia, que estarà dividit en dues sessions. Es durà a terme el pròxim mes de març i està relacionat amb la transformació digital i la indústria 4.0. Aquests son conceptes que les empreses veuen molt llunyà i només a l’abast de les grans corporacions, però l’objectiu d’aquest seminari és trencar amb aquest mite i demostrar que les tecnologies de la indústria 4.0 poden ser d’aplicació en qualsevol empresa i de qualsevol sector.

En aquestes jornades s’abordarà la transformació digital des del punt de vista de la petita i mitjana empresa a partir de l’experiència de consultors i empresaris de la comarca del Montsià amb experiència al voltant de la transformació digital. Tot i que la formació està dirigida especialment a emprenedors, empresaris i autònoms, està oberta a tothom que tingui un interès en la transformació digital del sector productiu.

La formació es durà a terme en format virtual els dies 8 i 15 de març, de 17.30 a 19.30 h. La inscripció és gratuïta i requereix inscripció prèvia aquí, i podeu consultar el programa de les sessions aquí.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -