14.3 C
Amposta

La Policia Local de Deltebre ha controlat la velocitat i el soroll de més de 650 vehicles durant aquest darrer mes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre segueix efectuant la campanya de conscienciació que s’ha engegat per evitar l’excés de velocitat pels carrers del municipi com també pels sorolls molestos que causen les motocicletes. En aquest sentit, durant tot aquest darrer mes s’han inspeccionat més de 650 vehicles, dels quals se n’han sancionat una cinquantena ja sigui per alta velocitat o bé per superar els nivells de soroll permesos.

Des de fa dos anys també es disposa d’un radar pedagògic que s’habilita de manera temporal ens diferents zones del municipi amb el mateix objectiu de conscienciar a la ciutadania de circular dins del marc de la velocitat regulada. El tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, ha explicat que “la bona convivència sorgeix de la voluntat i de la iniciativa de tots i totes les veïnes del municipi”.

Castro ha afegit que “som conscients de la molèstia que suposa la contaminació acústica i per aquest motiu seguirem duent a terme aquesta campanya de manera habitual, així com també efectuarem controls de velocitat per tal que els vehicles no superin els límits permesos i no posin en perill la seguretat de les persones”.

La incorporació de cinc nous agents de policia local per a la temporada d’estiu permetrà reforçar els controls, la millora de la seguretat i la mobilitat, i també el treball de conscienciació per evitar la propagació de la pandèmia.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -