14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Alcanar proveeix d’una mascareta reutilitzable a tota la població

A partir d'avui l’ús de mascareta és obligatori a Catalunya malgrat que es puga mantenir la distància interpersonal de seguretat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar proveirà d’una mascareta reutilitzable i feta amb material hidrorepel·lent a totes les persones del municipi que ho desitgen. Els veïns i veïnes que vulguin recollir la seua i/o la d’altres persones adultes del mateix nucli familiar han de trucar al telèfon 977732013. Des de l’Ajuntament s’assignarà un dia i hora de recollida, tot garantint al màxim els protocols de seguretat.

Les darreres setmanes el consistori ja ha repartit més de 17.000 mascaretes, 13.000 de les quals han estat destinades a comerços i empreses, sectors vulnerables del municipi i a persones adultes. D’altra banda, l’equip de cosidores voluntàries del consistori ha fabricat 6.000 mascaretes destinades als xiquets i xiquetes. D’aquestes, prop de 4.000 ja han estat entregades als infants; un primer repartiment a domicili es va fer al mes de maig amb l’entrada a la fase de desescalada. El segon repartiment va tenir lloc al mes de juny, a l’inici de la fase de represa, els menuts de casa van rebre a casa un sobre que incloïa una mascareta, un gel hidroalcohòlic i un diploma de superheroi o superheroïna.

“Ara el nostre objectiu és dotar de mascaretes a aquelles persones adultes que encara no en tinguin cap de donada per l’Ajuntament. Ens hem de cuidar, l’aparició de nous casos ens obliga a reforçar les condicions d’ús de les mesures de protecció i, específicament, l’ús de la mascareta”, explica Joan Roig, alcalde d’Alcanar.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -