14.3 C
Amposta

La població de la Ribera d’Ebre ja pot aportar idees al Pla de Reactivació Socioeconòmica

El Pla de Reactivació Socioeconòmica de la Ribera d'Ebre s'ha obert a la ciutadania

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Una cinquantena de persones de la Ribera d’Ebre han participat en la jornada participativa del Pla de Reactivació Socioeconòmica que ha impulsat el Consell Comarcal. Aquestes han pogut conèixer i valorar les propostes que fins ara s’han posat sobre la taula, amb l’estudi dels punts crítics, les oportunitats que planteja el desenvolupament del territori (diversificació econòmica, reindustrialització, digitalització, transició energètica, equilibri territorial, protecció dels espais naturals, etc).

“Volem agraïr la participació dels ciutadans de tota la comarca en un procés tan important com aquest, perquè el Pla de Reactivació Socioeconòmica no és un pla del Consell, sinó un pla de tota la comarca. I el document final ha de ser el resultat de l’aportació de tota la ciutadania, de l’administració, de les empreses, l’agricultura, de les universitats i els centres de recerca. Amb tots ells volem que la Ribera sigui una comarca d’oportunitats”, ha manifestat la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim. La població que no va poder assistir la sessió telemàtica poden respondre aquesta enquesta, per tal que les seues aportacions puguin formar part del Pla: https://forms.office.com/r/16inpP3kkS.

La sessió participativa s’ha convocat un cop completada la fase de diagnosi del Pla, en el qual hi han participat agents dels sectors socioeconòmics més representatius de la comarca, a través d’entrevistes i grups de treball. Ara, la posada en marxa del procés participatiu vol obrir el Pla de Reactivació Socioeconòmica a la ciutadania en general i als agents socioeconòmics que encara no hi han pogut participar. Així, amb totes les aportacions es definiran els reptes i les oportunitats que planteja el desenvolupament econòmic i l’ocupació i quines actuacions cal emprendre per tal de donar-hi suport. Aquesta fase participativa donarà tret de sortida a la següent fase prospectiva del Pla.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -