14.3 C
Amposta

La ONCE busca 6 venedors de loteria responsable social i segura, a les Terres de l’Ebre

Ofereixen 3 places a La Ràpita i 3 places a Tortosa per promocionar i comercialitzar els productes de jocs responsable de l’ONCE, així com assessorar i informar de qualsevol producte i servei relacionat amb la Institució

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Actualment, a les quatre comarques de les terres de l’Ebre hi ha 37 venedors i venedores d’il·lusió que reparteixen sort per diversos municipis. Els llocs on hi ha més venedors en l’actualitat són La Ràpita, Tortosa i Amposta.

Les funcions i tasques principals d’aquests llocs de feina són promocionar i comercialitzar tots els productes de jocs responsable de l’ONCE, així com assessorar i informar de qualsevol producte i servei relacionat amb la Institució.

El grup social la ONCE busca persones amb un reconeixement mínim del 33% i/o estar en possessió d’una resolució de pensió d’incapacitat de la Seguretat Social. També tenir una bona autonomia personal per realitzar els desplaçaments i activitat comercial de venda. Aquesta feina és compatible amb la majoria de les pensions contributives. A més, ofereixen contracte temporal d’un any amb una gran estabilitat laboral, ja que més del 90% de les persones que arriben al tercer any es consoliden amb un contracte indefinit. 

Dins dels avantatges d’aquests llocs de feina també destaquen la possibilitat de fer jornada reduïda de matí o de tarda per comptabilitzar estudis o necessitats personals justificades, també formació comercial prèvia i com a part del procés selectiu i cursos periòdics de formació i reciclatge. I, promocions internes per accedir a ser mentors, gestors comercials. 

Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest enllaç.

Redacció L.P. 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -