14.3 C
Amposta

El trencament d’una canonada durant les obres de l’ampliació de l’hospital deixa Tortosa sense subministrament d’aigua

Els tècnics d'Aigües de Tortosa van treballar durant tota la tarda i es va restablir el servei entre les 22.00 i les 23.00 hores de la nit

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El trencament de la canonada principal de distribució d’aigua a Tortosa ha obligat a interrompre el servei d’aquesta, des de les 14.50 hores a tota la ciutat. Els tècnics d’Aigües de Tortosa van treballar durant tota la tarda i es va restablir el servei entre les 22.00 i les 23.00 hores de la nit. La ruptura d’aquesta canonada s’ha produït en el marc de les obres d’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta.

Concretament, els treballs han consistit en la renovació de la part de la canonada afectada, una canonada de 455 mm de diàmetre i 4 metres de longitud. El trencament de la canonada ha provocat que durant uns minuts l’aigua sortís a pressió, arribant als carrers pròxims a l’hospital. Precisament, el trencament d’aquest punt de la xarxa de distribució s’ha produït mentre s’adequava la rasa per on s’ha de desviar la canonada d’aigua amb motiu de les obres d’ampliació de l’hospital.

Una vegada instal·lat el nou tram de canonada es va restablir el subministrament d’aigua de manera progressiva a tota la ciutat.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -