14.3 C
Amposta

La nova seu de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre obrirà les portes el 8 d’abril [ÀUDIO]

Es duen a terme obres de condicionament en aquest històric immoble, propietat de la Comunitat de Regants i que acollirà els espais de la Diputació a la primera planta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Diputació de Tarragona inaugurarà la seva nova seu a les Terres de l’Ebre al Palau Montagut de Tortosa, amb els primers serveis a la ciutadania previstos per al 8 d’abril.

Les obres de condicionament estan en curs en aquest històric immoble, propietat de la Comunitat de Regants, i acolliran els espais de la Diputació principalment a la primera planta.

L’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre de la Diputació serà una de les primeres a funcionar a la nova seu, seguida progressivament pels altres serveis de la Diputació, amb l’objectiu que tot estigui operatiu durant el mes de maig.

A part de l’oficina de registre, la nova seu albergarà les oficines d’atenció als ens locals de l’Àrea de Concertació i Assistència Municipal, altres àrees de la Diputació, la seu del Patronat de Turisme a les Terres de l’Ebre, a més de despatxos i sales de reunions per a l’activitat política.

Amb una superfície de 400 metres quadrats a la primera planta, l’edifici també disposarà d’espais per a reunions, incloent-hi la possibilitat de celebrar els Consells de Marca de les Terres de l’Ebre en el mateix local.

Aquesta ubicació provisional en modalitat de lloguer s’ha considerat idònia per la seva situació i entitat patrimonial, i representa un estalvi en comparació amb l’antiga seu a Tortosa. La Diputació aspira a ubicar els seus serveis a les Terres de l’Ebre a un edifici de propietat a mig o llarg termini.

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha destacat la importància d’aquesta nova seu com a punt de contacte de la institució supramunicipal amb els ens locals, el sector turístic i la ciutadania de les comarques del sud del país.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -