14.3 C
Amposta

La Fira de l’Oli i de la Garrofa de les Terres de l’Ebre del 13 al 15 de maig a Jesús

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La XXVII Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i la VI Fira de la Garrofa es farà del 13 al 15 de maig estrenant una nova ubicació, el pavelló poliesportiu de Jesús i els seus voltants. És traca d’una aposta de la comissió organitzadora que el passat mes de febrer es va veure obligada a suspendre el certamen davant del degoteig de casos positius per la Covid-19 i l’elevat risc de rebot. La nova ubicació, les noves dates de celebració i l’optimisme existent davant d’una notable millora de la pandèmia, fan pensar que la fira tornarà a convertir-se durant un cap de setmana en l’aparador del món de l’oli d’oliva i la garrofa del nostre territori.

Jesús, que sempre en la seva fira ha combinat aspectes comercials i lúdics fent-ho a l’artèria principal del poble, ha decidit introduir una especial novetat, que com explica l’alcalde Víctor Ferrando no ha estat una decisió fàcil de prendre: “són més de vint-i-cinc anys fent la fira al mig del poble, amb els avantatges i inconvenients que això suposa. Ara tenim una instal·lació que ens permet tenir una fira més ordenada, donar millors serveis als expositors, i poder fer algunes activitats que abans logísticament resultaven molt complicades de fer. Serà un any de prova que ens ha d’ajudar a decidir que fem en posteriors edicions. Els comerços i restauradors del poble són essencials i pensem que durant la fira multipliquen la seva activitat, fet que treballarem perquè puguin continuar fent amb accions concretes per visualitzar al centre de Jesús que estem de festa de l’oli i la garrofa”.

La comissió organitzadora està elaborant el programa oficial, que tornarà a tenir els tradicionals concursos, l’Àgora de l’Oli, activitats culinàries i al camp, tallers, xarrades i d’altres novetats que s’aniran coneixent durant els pròxims dies.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -