14.3 C
Amposta

La diputada Irene Fornós, candidata a l’EMD de Bítem

El més vist

- Advertisement -
La diputada Irene Fornós és la candidata d’ERC a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bítem, un projecte que Fornós sosté que emprèn amb il·lusió i compromís per tal de promoure un canvi de govern a Bítem. “Irene Fornós és una persona compromesa, amb vocació de servei, implicada amb moviments socials i que s’estima el seu poble”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.
“He decidit fer aquest pas després de parlar amb veïns i veïnes del poble que m’han encoratjat per tal de construir el Bítem republicà”, ha explicat la diputada i candidata a la presidència de l’EMD de Bítem.
La candidatura d’Esquerra proposa que la relació entre l’Ajuntament i les EMD es basi en el principi d’igualtat, és a dir, que tota la ciutadania tingui idèntics deures i obligacions i això comporti la distribució en règim d’igualtat de tots els beneficis.
Irene Fornós va ser coordinadora de la campanya “Casa nostra, casa vostra” a les Terres de l’Ebre (2017) i coordinadora de l’ANC entre el 2013 i el 2015. Va ser elegida diputada al Parlament a les eleccions del 21 de desembre del 2017.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -