14.3 C
Amposta

No saps quin llibre comprar per Sant Jordi? Consulta les nostres recomanacions en clau territorial

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Setmanari l’Ebre.- Amb l’arribada de Sant Jordi es multiplica l’edició de llibres d’autors ebrencs o temàtica ebrenca. Enguany, una de les novetats a destacar és el llibre Generació #LoRiuÉsVida escrit per Àlex de la Guia i Núria Caro (fotoperiodista de l’ebre) en el qual narren divuit anys de lluites socials a les Terres de l’Ebre i prenen com a punt de partida el naixement de la Plataforma en Defensa de l’Ebre. El llibre vol retre homenatge a la generació de joves que han crescut defensant el territori.

Entre les novetats de Sant Jordi hi ha també l’àlbum il·lustrat El riu, en el qual Ignasi Blanch dibuixa el paisatge que Gerard Vergés va descriure al mític poema Parlo d’un riu mític i remorós. Una altra de les propostes novedoses és Assassins de l’Ebre, unrecull de tretze històries de gènere negre escrites per autors ebrencs. El llibre ha estat coordinat per Jordi Pijoan-López i Fede Cortés i inclou contes de Miquel Esteve, Francesca Aliern, Andreu Carranza, Jesús M. Tibau, Cinta Arasa o Mercè Falcó, entre altres. Tampoc podem oblidar El cel no és per a tothom, de Marta Rojals o la darrera novetat de Francesca Aliern que torna este Sant Jordi amb La jove Laura.  

També trobem títols premiats com A passes comptades de Valer Gisbert, guardonat al XXXV Premi de Narrativa de la Ribera d’Ebre, o No parlaràs d’Esteve Llitrà, Premi Literari Sebastià Joan Arbó 2018. També cal destacar el treball de Manel Ollé per a biografiar el pintor i exlibrista Federic Mauri o el treball d’investigació del periodistaDaniel Arasa que recull la tragèdia de la Guerra Civil a Jesús en Guerra. 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -