14.3 C
Amposta

La Diputació impulsa locals per a petits comerços i serveis bàsics a Prat de Comte i Freginals

La línia d’ajuts ha distribuït un total de 100.000 euros per impulsar comerços i serveis en pobles de menys de 1.000 habitants de la demarcació de Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dotar els municipis més petits de comerços i serveis bàsics per millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar el despoblament. Amb aquest doble objectiu la Diputació de Tarragona ha concedit ajuts per valor de 100.000 euros a un total de 12 municipis de la demarcació. En concret, es tracta de Freginals, Prat de Comte, Blancafort, la Bisbal de Falset, Colldejou, els Garidells, Gratallops, Pira, Pratdip, Querol, la Torre de Fontaubella i Vilanova d’Escornalbou.

Per segon any consecutiu aquesta línia d’ajuts permet als ajuntaments de menys de 1.000 habitants crear o millorar locals municipals o locals privats cedits als ajuntaments per adequar-hi espais de venda al detall que també puguin oferir serveis bàsics com la perruqueria, la podologia, la psicologia o la fisioteràpia, entre altres.

L’habilitació i adquisició de mobiliari per facilitar els serveis de fisioteràpia i podologia al gimnàs del local social de la Bisbal de Falset, la millora de les instal·lacions del cafè del poble a Vilanova d’Escornalbou o l’adequació i millora d’una botiga d’alimentació a Prat de Comte o a Querol, són algunes de les actuacions que han rebut els ajuts de la Diputació de Tarragona aquest any 2023.

Els espais multiserveis són establiments comercials físics, de titularitat pública, on es venen al detall productes alimentaris i d’altres sense tenir una especialització en un únic producte. En aquests espais hi pot conviure la prestació d’algun servei bàsic per a satisfer les necessitats i millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la ciutadania.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -