14.3 C
Amposta

La cuina de l’oli torna a ser la protagonista a Santa Bàrbara aquest novembre

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli, de l'1 al 30 de novembre a Santa Bàrbara

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Santa Bàrbara celebra les XXVI Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli aquest novembre. En aquesta ocasió hi participaran tres establiments del municipi: Diego, Venta de la Punta i The New Charly. Durant tot el mes, tothom qui vulgui pot degustar la bona cuina del territori i les elaboracions més exquisides, regades sempre amb oli d’oliva que elaboren les cooperatives locals.

Santa Bàrbara és reconeguda per la seua gastronomia, per la varietat i qualitat dels seus productes i per la seua restauració. La seua cuina combina els sabors del mar i de la muntanya, de les millors carns i una variada i excel·lent varietat de peix i marisc, gràcies a la seua posició en el territori que li permet oferir una cuina rica i diversificada, amb les principals excel·lències gastronòmiques de les Terres de l’Ebre.

L’acte de presentació de les XXVI Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli i la III Tasta la Cultura de l’Ebre se celebraran el pròxim dijous 2 de novembre a les 19 hores al Museu de la Vida a la Plana de Santa Bàrbara. En acabar la presentació hi haurà un tast.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -