14.3 C
Amposta

La consulta sobre la planta de compostatge de Santa Bàrbara es preveu a l’abril

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dia 25 de febrer l’Ajuntament de Santa Bàrbara va aprovar una moció que van presentar els grups de l’oposició en la qual es donava suport a les accions que estava duent a terme la plataforma en contra de la planta de compostatge, anomenada “No a la planta de compostatge a la Plana del Montsià”, entre les que hi figurava la realització d’una consulta popular per saber l’opinió de la població del municipi sobre aquest projecte. Aquesta informació ha fet pública la ràdio local, La Plana Ràdio, aquest mateix divendres.

La moció va ser aprovada per tots els grups, el grup no adscrits, MAP, PSC i dues regidores del govern, amb l’abstenció de quatre regidors de l’equip de govern, recordant que li donarien suport si feien el canvi de la data de la convocatòria proposada per al dia 13 de març, conscients que les exigències per dur-la a terme feia impossible que es realitzés en aquesta data.

Segons publicava a Facebook l’alcalde Antonio Ollés, l’equip de govern ja s’ha posat a treballar per tal d’organitzar aquesta consulta. L’alcalde explicava a La Plana Ràdio que el primer pas que cal fer és preparar el decret de convocatòria d’aquesta consulta. Aquest decret detalla tot el procés que caldrà seguir; on es podrà votar, qui podrà votar, el personal que intervindrà en les meses, qui formarà part de la comissió de control o quina serà la data de la consulta entre d’altres. Ollés ja explicava que possiblement la consulta es realitzarà a l’abril per poder complir en tots els terminis. L’ajuntament en paral·lel a l’organització d’aquesta consulta, està preparant un seguit d’al·legacions que seran diferents de les que presentarà la plataforma.

Font: La Plana Ràdio – T. G.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -