14.3 C
Amposta

La CGT denuncia Ivemon Ambulàncies Egara SL per vulnerar el dret de vaga

Segons la CGT, "Ivemon Ambulàncies Egara SL està abusant dels serveis mínims com a estratègia per minimitzar els efectes de la convocatòria de vaga", una conducta que no només dificulta l'exercici del dret de vaga, sinó que també debilita la posició sindical en les negociacions

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Comitè de Vaga de l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara SL, integrat per la Confederació General del Treball (CGT), ha presentat una denúncia davant la Inspecció de Treball per una presumpta vulneració greu del dret a vaga dels treballadors. Això es deu a l’incompliment total dels serveis mínims decretats per part de l’empresa.

Segons la CGT, “Ivemon Ambulàncies Egara SL està abusant dels serveis mínims com a estratègia per minimitzar els efectes de la convocatòria de vaga“, una conducta que no només dificulta l’exercici del dret de vaga, sinó que també debilita la posició sindical en les negociacions.

Fonts sindicals han expressat la seva preocupació davant aquesta pràctica, que consideren contrària als drets laborals i una vulneració del principi de llibertat sindical. Per aquest motiu, la CGT ha decidit actuar i presentar una denúncia formal davant la Inspecció de Treball.

Des del sindicat confien que la Inspecció de Treball aarà una investigació exhaustiva sobre aquesta qüestió i “prendrà les mesures pertinents”. En cas de confirmar-se les irregularitats, no es descarta emprendre accions legals per via judicial per defensar els interessos dels treballadors.

La CGT va iniciar el 14 de març una vaga indefinida a Ivemon Ambulàncies Egara SL, els dimarts, dijous i dissabtes en les dues hores d’inici de cada torn, tant en el transport sanitari urgent com en el no urgent.

Les demandes de la vaga inclouen l’aturada massiva d’acomiadaments que experimenta l’empresa, la manca de personal que provoca una càrrega excessiva i la negligència en el manteniment i renovació dels vehicles, augmentant els riscos laborals per als treballadors i els usuaris.

Redacció L.P.

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -