14.3 C
Amposta

Josep Lluís Villa presenta el seu segon treball poètic: un disc de poesia amb versos recitats i cantats

Aquest recull de poemes inclou també versos interpretats vocalment per Arturo Gaya, i amb acompanyament musical del guitarrista Sergi Trenzano

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El periodista i escriptor tortosí, Josep Lluís Villa, presenta el seu últim treball poètic titulat ‘Lo que tengo‘, just a les portes del Sant Jordi literari. Aquest recull de poemes arriba al públic mitjançant un disc on l’autor recita alguns dels seus propis versos, mentre que altres són interpretats vocalment per Arturo Gaya, i amb acompanyament musical del guitarrista Sergi Trenzano.

Amb una durada de 6 poemes, que corresponen a fragments de l’espectacle homònim, ‘Lo que tengo’ també compta amb la participació de la ballarina i coreògrafa Dolores Lola. Aquest material ja està disponible a la plataforma Spotify, i serà presentat oficialment en format físic a Tortosa el proper 12 d’abril, a les 19.30 h, al Forn de la Canonja.

Aquesta obra poètica és el segon treball poètic de Josep Lluís Villa, després de la publicació del seu primer llibre ‘Se había congelado el cielo‘ el 2008, a càrrec de Silva Editorial. Després de 15 anys, Villa decideix compartir de nou la seva creació, aquest cop amb una presentació presencial i com a rapsoda dels seus propis poemes.

Amb la col·laboració musical d’Arturo Gaya i els arranjaments de Sergi Trenzano, el disc és una producció d’Imagina Ràdio, publicat en format CD i enregistrat per Josep Lanau a Airestudios. La coberta del disc presenta una fotografia capturada per Joan Cabañas, enregistrada durant una actuació en directe de l’espectacle.

Cobert del disc poètic ‘Lo que tengo’.

Nascut el 1953 a Alcazarquivir, Josep Lluís Villa ha destacat durant més de 35 anys en el camp del periodisme, exercint com a director del setmanari local L’Ebre i sent un dels fundadors de l’emissora Imagina Ràdio. Recentment, ha estat reconegut amb el Micro Daurat 2023 pel Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

A més de la seva notable trajectòria en el periodisme, Villa ha jugat un paper clau en l’àmbit escènic i l’activisme cultural com a membre fundador de la Cooperativa La Finestra. A més, durant les dècades dels anys 80 i 90, va ser un dels impulsors principals del Festival de Teatre de Tortosa. Artísticament, ha participat com a actor-rapsoda a l’espectacle ‘Poetíssimes gràcies‘, compartint escenari amb l’actriu Alexandra Palomo.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -