14.3 C
Amposta

La catedràtica Mercè Gisbert, candidata provisional a les eleccions al rectorat de la URV

L'equip de Gisbert aposta per posicionar la URV com un agent clau del territori, amb projecció internacional

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisbert s’hi presenta amb un equip de persones que té com a objectiu donar resposta a les necessitats d’una societat immersa en un context global de canvis constants en l’àmbit social, mediambiental, de model econòmic i de configuració del territori. “La URV ha de donar resposta a aquests reptes. Creiem que el coneixement i el talent de les persones que formem la comunitat universitària permetrà a la URV esdevenir un agent clau a la Catalunya Sud i recuperar així el rol que la universitat ha anat perdent en els darrers anys”, ha explicat Gisbert.

“És un projecte de transformació inclusiu, participat i cocreat per totes les persones que formen part de la comunitat URV, per contribuir al creixement i a la innovació social de la Catalunya Sud i del món” explica la candidata. El programa inclou un pla de catorze accions de govern que abasten tots els àmbits de l’activitat acadèmica, els processos de gestió i la vida universitària, i tenen com a denominador comú una visió plenament transversal i fonamentada en la implicació del talent del PDI (Personal docent i investigador), del PAS (Personal d’Administració i Serveis) i dels estudiants.

El passat 5 de maig es va donar el tret de sortida a la campanya electoral al rectorat. Les candidatures oficials es proclamaran el pròxim 11 de maig i la votació, que serà electrònica per primer cop, es farà del 23 al 25 de maig. En cas que sigui necessària una segona volta, se celebrarà entre l’1 i el 3 de juny. Tots els detalls de la candidatura es poden consultar al web aramercegisbert.cat, que inclou la biografia de la candidata i dels membres de l’equip, les línies de govern, el programa i l’agenda d’activitats de campanya.

Redacció-

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -